DRABUŽIŲ PARDAVIMAS 

Kiekviena moteris savo emocijas išreiškia aprangos pagalba, kuri mus reprezentuoja, atskleidžia kai kuriuos charakterio bruožus. Štai kodėl mes mėgstame dažnai keisti savo drabužius. Greitas gyvenimo tempas ir vis didėjantis užimtumas apriboja mūsų galimybes nuvykti į parduotuves ir įsigyti dominančius drabužius. Todėl sparčiai populiarėja drabužių įsigijimas internetu. Unicum Boutique suteikia Jums galimybę greitai ir patogiai įsigyti internetu ne tik vestuvines, progines, vakarines sukneles, bet ir drabužius, skirtus kasdieniniam vilkėjimui, t.y. kasdienines sukneles, kokybiškus marškinius, stilingas palaidines, proginius ir kasdieninius kombinezonus bei kitą laisvalaikio aprangą. Jeigu Jūs itin dažnai keičiate drabužius, nenorite į aprangą investuoti didesnės pinigų sumos, siūlome Jums apsilankyti Unicum Boutique drabužių nuoma kategorijoje ir išsinuomoti patinkančias sukneles ar kitus drabužius.

Yra 195 prekės(-ių).

Subkategorijos

SUKNELĖS

Vestuvinių suknelių pardavimas kategorijoje rasite įvairaus dizaino vestuvines sukneles, nuo klasikinio stiliaus iki moderniausių tendencijų. Proginių suknelių pardavimas kategorijoje galite įsigyti progines, vakarines, pamergių sukneles už itin priimtiną kainą. Jeigu Jums reikalinga suknelė neformaliems renginiams, apsilankykite kasdieninių suknelių pardavimas kategorijoje ir įsigykite kasdienines sukneles internetu neformalioms šventėms bei renginiams.

BOLERO / ŠVARKELIAI

Bolero ir švarkelių pardavimas kategorijoje rasite įvairiaspalvius bolero ir švarkelius, kuriuos Unicum Boutique parduotuvėje galite greitai bei patogiai įsigyti internetu. Ne visada būtina ieškoti prabangių aksesuarų siekiant paryškinti puošnias progines sukneles ar kitus drabužius. Neabejojame, kad pečius pridengusi bolero švarkeliu, suteiksite dėvimai aprangai daugiau šarmingumo ir elegantiškumo.

AKSESUARAI

Šalikai, skaros ir skarelės – tai aksesuarai, kurie ne tik pagyvina dėvimą drabužį, bet dažnai ir sukuria nepakartojamą įvaizdį be didelių investicijų. Unicum Boutique parduotuvėje greitai ir patogiai internetu galite įsigyti įvairias skaras, šalius ir šalikus ne tik prie proginių suknelių, bet ir kasdieniniam nešiojimui. Apsilankykite aksesuarų pardavimas kategorijoje ir išsirinkite stilingus bei originalius aksesuarus.

99,00 €

Ilga, prigludusi, mėlyna suknelė su gipiūrine priekine dalimi

89,00 €

Ilga, pudros spalvos proginė suknelė su karpytu skeltuku

69,00 €

Ilga, rožinė proginė suknelė su petnešomis ir sidabro spalvos juosta

99,00 €

Smėlio spalvos proginė suknelė ilgomis rankovėmis, siuvinėta aukso spalvos detalėmis

149,00 €

Žydros spalvos, ilga suknelė su petnešėlėmis

169,00 €

Pūsta, mėlynos spalvos proginė suknelė su dekoracija

99,00 €

Ilga, mėlyna vakarinė suknelė atvirais pečiais

159,00 €

Daili, lengvai krentanti proginė suknelė

99,00 €

Dviejų dalių suknelė su trumpesniu priekiu

99,00 €

Ilga, juodos spalvos vakarinė suknelė

89,00 €

Ilga, dvi dalis imituojanti mėtinė suknelė

99,00 €

Ilga, juoda, klasikinė suknelė su atidengtu petimi

Rodoma 25 - 36 iš 195 dalykų